Dagens reflektion.

Idag gick solen upp och tittade in i min stuga det var skönt och framför allt mycket ovanligt. Det har inte varit sol på många dagar, undrar vad smhi håller på med.

Apropå väder så läste jag i dagens folkblad, att det stormar i skärblacka simhall igen. Hyran stiger så mycket för de som ägnar sig åt vattengympa att de tvingas lägga ned sin verksamhet… Kultur och fritidsnämndens ordförande, säger att kommunen inte kan göra något åt det för det är serviceföretaget – Stadspartner – som ansvarar för simhallen och avgifter.

MEN… Stadspartner är ju ett kommunalt bolag, där vi återigen ser hur våra förtroendevalda har tappat möjligheten att styra över våra gemensamma tillgångar. Faan så sjukt.

Stadspartner å sin sida säger att vattengympagänget under lång tid har subventionerats med en stor rabatt på hyran och att detta nu ska upphöra.

Så kan det gå när inte haspeln är på!

Här följer ett TT citat från idag:

S kräver svar från Maud Olofsson

I ett öppet brev till näringsminister Maud Olofsson (C) kräver Socialdemokraterna svar på ett antal frågor om Vattenfall. Bland annat vem som bär ansvaret för den dåliga styrningen av bolaget.

Är det inte löjligt? Här visar Socialdemokratiska företrädare att de inte vet vem som har ansvaret. Det är ju för tusam de själva under många år i regering och senare tid i riksdagen. Hur kan de vara så korkade att de inte vet en sådan enkel sak och till och med frågar Maud Olofsson som redan tidigare berättad att hon inget vet.

Löjligt va ordet!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *