Dagens

Tusan också. Min planering den här veckan säger Vaccination… Börjar känna oro för den här djäkla beaconflunsan. Efter viss tvekan bestämde jag mig för att vaccinera mig och då skjuts det bara upp gång på gång. Leverantörsproblem sägs det lite ospecificerat.

Jaha vilket ansvar har då leverantören och vilket ansvar har Landstinget som ändå är organisatören. På vilket sätt kan jag utkräva ansvar av dem om jag blir sjuk? Troligen på intet sätt. Beslut tas och ska verkställas. Men var då beslutet fel eller överoptimistiskt eller är genomförarna inte vana med att följa beslut?? Ja jag undrar bara.

Tills vidare får jag fortsätta att gå omvägar förbi andra människor, de kanske inte heller är vaccinerade. Och, om någon nyser eller hostar så sticker jag omgående medan jag ilsket muttrat, djävla människofiende ska du stå här och sprida smittan va!

Risken finns ju förståss att någon tycker att jag är konstig som beter så där, men ok då, det är jag väl.

Men nu ska träffa mina radiokamrater. Det gör jag för säkerhets skull via kortvågssignaler i etern och de för ingen smitta med sig. Fast det är klart, lite radioaktiv blir jag ju.

Önskar en bra och smittfri dag till oss alla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *