dagens politik

Nu ska folkpartiet bygga nya kärnkraftverk… De anser att det är bra för sverige så vattenfall ska få uppdraget att skaffa sig erfarenhet av kärnreaktorer hemma hos andra, utomlands alltså. Sedan ska de använda dessa erfareheter för att bygga vidare här hemma hos oss.

Kärnkraft är väl ok. Det är ett effektivt sätt att framställa el på, men avfallet då??? Jaa säger Folkpartiet, vi gräver ner skiten i bästa Teckomatorpsanda. Vi i sverige ska alltså dumpa det här mycket farliga avfallet under jorden…. Ser vi inte avfallet så är det inte farligt. Snacka om strutsar..

Appropå strutsar så kom jag att tänka på Maud Olofsson hon är ju också med där och stoppar huvudet i sanden och tror att avfallet är inte farligt bara man gräver ned det ordentligt. Men, hon vill väl inte ha det nergrävt hemma hos sina barn och barnbarn men gärna hos någon annan. Jag undrar vad Centerpartiet tycker??

Maud Olofsson tycker dessutom att, om man sänker skatterna för de som har det skapligt och de som har det mycket bra, samtidigt försämrar trygghetslagarna på arbetsplatserna, så kommer ungdomsarbetslösheten att försvinna….

Snacka om att stoppa huvudet i sanden. Jag undrar hur länge Centerpartiet ska stå ut med Maud Olofsson?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *