Dagens

En svag blek sol gör sig gällande på ekskogen bakom mitt hus. Möjligen behöver den bleka solen ta en välförtjäns semester kanske söder ut lite så hon får lite värme och kan ladda upp sig med energi igen. För, om bara några veckor ska hon börja sin långa vandring häråt igen, och visst är hon efterlängtad.

Efterlängtad är ju inte Maud Olofsson. Jag skrev en del om henne i gårdagens utgåva av “min blogg” och idag har flera tidningar hakat på kritiken mot henne. Varför kan hon inte stanna hemma och sticka tröjor till barnbarnen istället? Så Centerpartiet får en chans att hämta lite energi och ladda om till nästa val? De behöver också sol, så de slipper allt tjafs om kärnkraft. Kärnkraft tillroparen Maud Olofsson, skapar bara tråkiga spänningar i sitt parti. Tror iallafall jag.

Appropå solen, så är det bara fem månader kvar till sjösättningstider. Vilken härlig tanke. Solglittrande fjärdar och lagom med vind. Lungt och rofyllt, glada människor och inga tråkiga tankar. Det längtar jag till. Men nu ska jag strax umgås med mina radiovänner via korta vågor. Virusfritt va de ja.

En god dag till er alla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *