Dagens reflektion.

Idag hinner jag inte skriva någon blogg. Det har ju kommit lite vaccin till länet så det gäller att kasta sig iväg och hänga på låset. Tydligen så är leveransen mindre en väntat så vi får se hur det går.

Jag återkommer i ärendet.

Så, nu är jag vaccinerad. Av trevlig personal på Vrinnevilasarettet. Att de orkar att vara trevliga med denna ständiga press på sig. Vackert personalen.

Vackert är det inte när Moderata sjukvårdsministern Christina Husmark-Persson skyller ifrån sig på försäkringskassa när det visar sig att moderaterna hetsjakt på eventuella bidragsfuskare, slår blint och drabbar allvarligt de som redan är drabbade. Detta trots att vi var många som varnade för just denna effekt. Jag antar att det är moderaternas genom flera år, upprepade mantra: – Bidragstagare ljuger och fuskar och bara snor åt sig av våra skattemedel- Som nu ställer till det. Moderaterna, och föralldel också KD har så länge påstått att folk ljuger så det är klart att de själva till slut tror på sin egen lögn. Så när verkligheten kommer ifatt Christina Husmark-Persson (M) kan hon ju inte göra annat en att skylla ifrån sig.

Skyller ifrån sig, det gör inte insändarskribenten i Folkbladet idag där har skriver om hur det verkligen förhåller sig med maten som levereras till våra gamlingar. Läs den insändaren om ni kan, han sågar effektivt alla “Borgare och Kverulanter, bra gjort!

Nu är det fredag och ikväll börjar “På spåret” visserligen i ny tappning men ett himla bra program är det.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *