Göta Kanal 3

Vi var på bio igår. Det var med en aning av tveksamhet. Jag har läst recensionerna i bla, NT där filmen dömdes ut. Det brukar vara tveksamt med så många efterföljare på en bra film, så visst kände jag tvivel.

Men.. jag ändrade mig, storyn kanske inte var så kulturkonstig och kanske var inte ”effekterna” så himla avancerade så långt kan jag hålla med recensenterna. Dock så skrattade jag och många med mig i salongen, ett befriande skratt från hjärtat som inte gav någon dålig eftersmak. Det var helt enkelt bara roligt. Så där satt jag i en fullsatt biosalong tillsammans med andra människor och skrattade gott.

Jag undrar för vem recensioner skrivs. Jag har satt in ett citat av Fredrik Strage på DN, och jag undrar om han var på samma film?? När det gäller den tidigare filmen, Göta Kanal 2 så var den också nedskriven av proffstyckarna. När jag var och såg den var jag med om något jag aldrig varit med om på bio. När filmen var slut, reste sig publiken upp i en spontan applåd. Förklara det ni negativa recensenter!

Citat klippt ur dagens DN`s Internet utgåva.

Göta Kanal 3 -Kanalkungens hemlighet. Ett magplask av svindlande dimensioner. Fredrik Strage häpnas över att man faktiskt har lyckats ännu sämre än med ”Göta kanal 2 – Kanalkampen”.

Jag förstår inte mig inte på recensenten.

Apropå att inte förstå. 4000 hushåll i Dalsland är utan el. Vattenfall beklagar och berättar att det beror på att det har kommit blötsnö som tynger ner grena och träd över elledningarna..

Skitsnack och osanning! Det har snöat över hela Sverige men det är bara på en del ställen som det blir strömlöst. Det är där Vatten fall har skitit i att röja ledningsgatorna… Ingenting annat. Blåser och snöar gör det varje år i vårat land men att ledningsgatorna måste skötas det struntar vattenfall och flera andra el-distributörer i. Pengarna de sparar på det, används väl till deras feta bonusar kan jag tro.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *