Idrottsparken

Snart ska Norrköpings komunfullmäktige ta ställning till spektaklet Idrottsparken. Hur ska de kunna göra det? Jag har frågat hur besluten fattats när det gäller utbyggnade av Idrottsparken, vilket varit inneslutet i dimma inte bara för mig utan för ganska många tror jag.

I dagens Folkblad framgår det att, Norrköpings kommunfullmäktige äger det kommunala bolaget AB Rådhuset. Alltså kommunkoncernen. Kommunens bolag Rådhuskoncernen, äger i sin tur det kommunala bolaget Event-fastigheter AB som i nästa steg äger Idrottsplatsbolaget. Det är alltså Idrottsplatsbolaget som äger idrottsplatsen och de har inte fått något uppdrag att sälja Parken……

Fattar ni turerna?? Grattis isåfall för jag fattar inget av detta. Vilket sagolik röra! Det enda som jag börjar förstå är hur det kunde fattas beslut om utbyggnad av Parken för en massa skattemiljoner utan att någon egentligen vet om det och framför allt utan att någon behöver ta ansvar för det. Är det så här det går till i vår komunala ledning så tycker jag att det är för djävligt. Det gör rysligt ont i min socialdemokratiska själ att det är mitt parti som låter det fungera så här eller i bästa fall… inte förstår att det fungerar så här.

Jag upprepar uppmaningen. Är det någon som kan peka ut den eller de ansvariga för den här röran. Så vi kan rösta bort dem innan de skadar mitt parti ytterligare

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *