Dagen Efter.

Nu har vi ingen Norrköpings Idrottspark längre.

I går kväll sålde Norrköpings kommunfullmäktige den till IFK eller rättare sagt till det aktiebolag som IFK ordförande Peter Hunt har aktiemajoritet i efter att själv ha satt in 20 milijoner. Min intuition säger mig att detta var olyckligt.

Jag har funderat på vad som kommer att hända eller rättare sagt vad som kan.. hända.

Mina spekulationer är så här:

Om Peter Hunt vill så kan han stycka av mark från Idrottsparken, kanske lägga ner någon träningsplan, och på det sättet frigöra mark för att bygga ett riktigt fint höghus på Norrköpings bästa mark. Nuvarande ordförande Peter Hunt kan uppdra åt förre ordföranden Hans Lundin, som är direktör för Riksbygge, att bygga huset eller kanske husen. Detta skulle kunna ge mycket god avkastning både för Peter Hunt, IFK bolaget och.. Hans Lundin.

Nog är det väl en skrämmande tanke att något fuffens eller ivarjefall något planerat skulle kunna ha pågått i flera år. Allt medan Hans Lundin har varit en driven och drivande politiker i Norrköpings kommun…

När det gäller konstigheter så var jag och köpte oljefilter till min bil igår. Två OK stationer hade slut på filter så jag fick åka till Meconomen. 140 kr.. för ett oljefilter! Det var ju tur att de var slut hos OK då för där har de antagligen kostat mycket mer.

Nå, när jag var klar med oljebyte mm åkte jag hem och tittade i Biltema katalogen vad ett oljefilter kostar där… 60 kronor. Meconomen är alltså 80 kronor dyrare på ett oljefilter… Hur kan det komma sig? Såsom varande del av marknadskrafterna så kommer jag att ställa frågan till Meconomen. Varför är de så hutlöst mycket dyrare en vad Biltema är.

Idag kommer det att bli ett mycket vackert väder, solen är redan på väg upp och himlen är molnfri. Nu gäller det att ta vara på det, imorgon är det försent.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *