Dagens

Dagens i bokstavlig bemärkelse. Just nu råder en febril aktivitet bland borgerliga förtroendevalda för att klassa ner möjligheten att bygga ett storkök i Norrköping. Det storkök vars största uppgift kommer att vara att: – laga god och näringsriktig mat åt alla våra gamlingar som av någon anledning inte kan eller vill, laga mat själva – Vinsten med detta skulla vara att vi säkerställer matens kvalitet samt att vi garanterar matleveranser varje dag under hela året.

Vad borgarna kan ha mot detta är svårt att förstå? Kanske vill de värna den lilla kvarterskrögaren, om han finns. Men jag har frågat kvarterskrögaren och fått svaret att, näe det kan jag inte ta på mig för då måste jag ju anställa flera för att klara att göra så mycket mat. Det blir också svårt att uppfylla alla krav på kvalitet samt att hålla så låga priser…..

Ja, för min del är det lätt att välja var jag vill ha min mat ifrån, det blir storköket. Nu går borgarna ut med världen skrämselpropaganda och kallar tillexempel storköket för “matfabrik” Vilken okunnighet de visar tycker jag. Hur kan det komma sig att de med förtjusning själva äter halvfabrikat tillverkade i jättekonservfabriker, Felix, Findus och allt vad de heter, för att bara inte tala om Mc Donalds.. Den maten är inte ens tillverkat i Sverige.

Nä fy för okunniga Moderater, Folkpartister, Centerpartister och KDS:are som inte skäms för att gå runt på gatorna och skrämma människor. Gör något nyttigt istället!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *