Onsdags reflektion.

Jag hörde på radions nyheter att i Malmö ska det bli stora förändringar inom sjukvården. Nu ska all personal, alltså också sjuksköterskor och vårdbiträden, ta del del av vården och få veta vilken vård och varför den ges till deras patienter.. Men hoppsan, har de inget vetat om tidigare? Smyger läkarna omkring och håller detta hemligt för övrig personal? Ja om de inget berättar så kan de ju inte heller kritiseras för en vårdåtgärd ingen vet om…. Är de så här i Skåne? Hur är det då på andra håll??? Jag vill veta om sjukhuspersonalen vet något som jag borde veta när de ska ge mig den vård som jag möjligen behöver, utan att kanske veta det… Så det är….

ABBA, Agneta Fäldtskog, Annefrid Lynstad, Benny Andersson och Björn Ulveus, har blivit invalda i “Rock and Roll Hall of Fame” Kanske den största utmärkelsen som går att få i musikvärlden. I popp och rock svängen iallafall. Det är till stor glädje också för oss som tycker om musik. Det är en bra balans mot det musikaliska sönderfall som vi blir vittne till när det gäller moderna popband och musikfestivaler osv. Ett upplyftande undantag är ju förståss Malene Ernman ockej då det kan finns några flera undantag….

Nu skuttar en vårglad Ekorre runt utanför mitt fönster. Då ska jag nog också ge mig ut och ta tillvara på stunden.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *