Fredagens reflektion.

Så har ytterligare en vecka gått. Fredag för mig betyder att jag väntar på kvällen. Enda TV kvällen i veckan är på fredagar. Nu är det, Så ska det låta annars är det, På spåret. Båda programmen är ok men framförallt ger det mig en rutin eller vana. Att veta vad som ska ske på fredagkvällen ger trygghet. Det är därför våra stora helger, Jul, Nyår, Påsk, Pingst och inte minst Midsommar är så viktiga för oss. De ger oss trygghet för vi vet vad som ska hända och följer ett invant mönster. Nåja det betyder ju inte att alla invanda mönster är bra, för en del är nog dessa helger ett helvete. Men men, som sagt nu är det fredag…

På nyhets sidorna är det lungt. Den inte helt ovanliga nyheten är att Israel skiter i samarbetet med USA. Det brukar de göra när kraven blir för stora. Nu vill ju inte USA längre stödja Israel eftersom deras kärnvapen arsenal är ganska stor. Under många år har kraven på kärnvapenbegränsningar gällt alla andra länder utom Israel, de vill ha frigång i allt annars bryter de kontakterna. Men så blir de också mer och mer isolerade. Det ser ut som om de snart står helt ensamna mot resten av världen…

Jag har bojkottat Israel i många år, men förståss det vet dom ju inte om men jag köper inga produkter från israel. Jag kan inte göra allt men det jag kan göra det gör jag.

Nu kallar morgonrutinerna så det blir inte mer blogg en så idag. Trevlig helg på er!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *