Valborgsmäss

Valborgsmässoafton, ikväll ska det eldas för KUNGEN och fosterlandet. Det är en märklig sed med eldandet och jag tänker inte, ge mig på och förklara den. Är det någon annan som vill så varsågod.

Någon annan, är det som får betala vissa personers berikande i Göteborg. Närmare bestämt skattebetalarna. Visst är det sjukt att somliga utan att skämmas snor åt sig pengar som de sedan kan gå och blänka med och skryta över sina rikedomar, trots att de har stulit pengarna från kommunens skattebetalare… (Gäller också skattefuskare) Kontrollen när det gäller somliga saker i kommunerna är alldeles för dålig och när det gäller annat… kan det vara hur petigt som helst. Usch ja, hoppas att detta rycker upp våra kommunala kontrollanter.

För er som läste gårdagens blogg, kan jag idag påpeka att också USA:s president Obama, läser min blogg. Idag hörde jag på radion att han undrar över det kloka i att utvinna olja i världshaven. Kanske borde det stoppas, enl Obama… Jag visste inte att han läste min blogg…

Bloggar skrivs det hur mycket som helst nu, så jag antar att det viktigaste med att skriva är att jag får ut en del tankar i skrift och det är trevligt för mig. Somliga saker kanske jag tänker om men för det mesta, så är saken ganska klar…

Saken är klar, på måndag. Då ska Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet, redovisa sin gemensamma ekonomiska politik för tiden framåt. Jag menar att sedan är saken klar hur vi röstar. Vi måste få in ett solidariskt och ett humanistiskt sätt att agera, i sveriges riksdag. Jag tänker iallafall göra det jag kan för det.

Men iväntan på måndagen så ska jag ägna mig åt lite annat. Trevlig helg och ha det så gott!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *