Hela veckan.

Jag har ledigt en vecka, med lite minisemester. Återkommer den 17 Maj.

Ta vara på er och håll ögonen öppna, det händer alltid något, som tex….. Moderaterna, och de andra i deras gäng, ska stoppa postens möjlighet att sänka sitt pris i de områden där privata företag vill vara brevbärare. Posten håller ett pris i hela landet och det betyder att de områden som ger överskott finansierar de områden som ger underskott tex karusuando, bjurträsk, ydre, fårö med många flera. Tror någon att de privata företagen är intresserade av glesbyggden??? Nähä just det, de vill bara plocka russinen ur kakan och bära ut post i storstäderna.

Detta är ett utmärkt exempel på den politik som dem Moderatledda regeringen för. Hur faan kan Centerpartiet ställa upp på detta?

God vecka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *