Måndag morgon.

Uppvaknandet idag bjöd på två oerhörda kontraster. Solen var upp i nordost havet utanför återspeglar det underbara blåa ljuset från himlen och… på radionyheterna berättar de just om Israels makalösa övergrepp på den helt igenom fredliga humanitära insatsen som övriga världen riktar mot Gaza.

Hur kan vi låta Israels övergrepp på oss andra, fortgå??? Vad ska vi göra??? Det är nästan så den Israeliska våldsmentaliteten överskuggar allt vackert runt omkring mig. FN, EU, USA, INDIEN, KINA, RYSSLAND… Stoppa Israels våldsövergrepp!

Jag måste stilla mig lite och försöka tänka på det som är bra, tex att det troligen blir sjösättning på tisdag, äntligen. En slutspurt på renoveringen av “skeppet” har dragit ut på tiden. Jag har aldrig sjösatt så här sent. Men nu så!

Sång och musiktävlingen är slut, vem som vann?? ja det vet jag inte. Anna Bergendal åkte ur tidigare och inte bryr det mig. Jag tappade tron på att det är musikaliteten som premieras förra året när Malene Ehrman skymfades så totalt. Malene är en sångerska med alla de kvaliteer som man kan önska sig. Det är ytterst få i världen som kan mäta sig med henne. Men trots detta så blev det intet… Det säger en hel del om denna tävlingsform.. För en gångs skull, ska jag citera en tidningsrubrik, “Lägg ner skiten”

Nähä nu har det gått flera timmar av den här dagen. Jag måste lägga på ett kol så jag hinner med.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *