Onsdag den 16 juni. kl 06

Idag fyller lillebroren år. Nå det spelar ju ingen roll kanske, det gör ju alla varenda år. Men jag bara kom att tänka på det.

Det är redan den 16:e om två veckor ska vi ge oss ut på en lite längre segling och båten är ännu inte klar. Hela tiden tillkommer det problem som måste lösas. Vissa stunder har jag känt det så motigt att jag börjat undra om vi kommer iväg. Men skam den som ger sig. Idag ska jag ge mig ikast med kylvattenpumpen, upptäckte nämligen helt överraskande att den läcker vatten.

Så är det valår också, det borde engagera mig mycket. Men av någon anledning så är det lite motigt också där. Å andra sidan så är det så många andra som är väldigt aktiva istället så om jag ligger lite lågt detta val så må jag vara förlåten. Jag har dragit mitt strå till stacken i många val tidigare. Men det är klart visst känner jag oro för att Borgarna ska vinna en period till… Det vore inte ett dugg bra för oss som känner att solidaritet är viktigt. För de som bara tänker på sig själva är det väl bra, men vi måste ju också tänka på våra barn och barnbarn… Vilken trygghet vill vi att de ska ha?

Vilket underbar väder det är idag och.. vilken härlig morgon. Solen skiner över vattnet som glittrar, grönskan är nyspolad och doftar så gott, fåglarna kvittrar och luften är lätt att andas. Jag ska gå ut på altan med lite morgon kaffe och bara njuta… Fast det är lite svårt med tanke på den läckande vattenpumpen…

God morgon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *