Fredag den 18 juni.

Äntligen fredag. Fast egentligen spelar det inte så stor roll för mig. Men jag kan glädjas åt att andra har en ledig helg framför sig. Jag kan fundera på vad de ska använda sina lediga dagar till? Mina grannar tex… mina barn, mina vänner och inte minst… vad ska våra riksdagledamöter göra med sina lediga dagar??

Riksdagen beslutade igår att vi kan fortsätta med våra kärnkraftverk. Det är nu OK att ersätta de gamla reaktorerna med nya. Allt för att vi ska klara våra miljömål som som vår högerledda regeringen har sagt sig klara. Men Centerpartiet har återigen fått “Dagtinga med sitt samvete” som Torbjörn Fälldin uttryckte det för länge sedan. Att Maud Olofsson inte tycks skäms ett dugg förvånar mig inte för hon är nog den mest Moderat Centerpartist som jag har sett. Men att Andreas Carlgren skäms är väl ändå uppenbart. Han svänger sig nästan desperat, med sina inrepeterade klysor för att maskera sitt svek mot Centerpartiets ideologi. Jag hoppas att han gör det med flit.. för om det är av dumhet, så är han bland det mest korkade jag någonsin sett i politiska sammangang…

Appropå korkat, så har jag följt den svenska “superföretagsledaren” Carl-Henrik Svanbergs agerande i frågan om världens största oljeutsläpp som hans företag BP har ställt till med i Mexicanska bukten. Den svenska “Superföretagsledaren” med sin enorma lön, har gjort ett löjligt platt intryck överallt i världen och inte kan han Engelska heller. Javisst Superföretagsledare… vilket djäkla fjant..

Appropå fjant, så har det privata vårföretaget “Allas familjär omsorg” i det borgerligt styrda Stockholm , med uppenbara lögner börjat ragga kunder till sin verksamhet. Den Moderata ledaren för Stockholms läns landsting, Filippa Reinfelt menar väl att detta är ett bra exempel på privat alternativ inom vården eller ???

Angående alternativ så undrar jag om det ska regna idag. Jag har fortfarande lite kvar att måla på båten, så jag ska nog göra det idag.

God dag.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *