Onsdag den 1:sept

Nu är vi inne i årets första höstmånad. Lite tråkigt tycker jag som älskar sommar sol och hav. Men ändå kommer det något slags lugn över de flesta när kvällarna börjar mörkna. Vi styrs väl av ljuset likaväl som andra djur och växter gör det. Ok det är bara att acceptera hösten och gå ner i varv….

Styrs av ljuset är det många andra som gör, eller kanske kan jag säga att de undviker ljuset. I dag i husorgandet Folkbladet, kan jag läsa om en lokal miljöpartist som rör sig i gränzonen av det jag kallar god moral. Jobbar inte, betalar inte någon skatt, betalar inte sina skulder och efter frågor säger han sig leva på pokervinster… Jag hoppas verkligen att Norrköpings miljöpartister i övrigt, förstår det mycket tveksamma i att låta honom framstå som en förebild i samhället…. Visserligen brukar jag säga att våra folkvalda ska vara ett urval av de människor som finns i samhället och eftersom det finns en och annan knäppgök i samhället så bör det finns några också bland de förtroendevalda.

Appropå knäppgökar, så har polisen kommit på och slagit larm om hur lätt det är att få tag på vapen i Sverige idag… Jag hoppas verkligen att polisen gör en polisanmälan så att någon tar tag i problemet också.

Samtidigt kunde de ta tag i alla “Illegala” reklamskyltar som sätts upp efter våra vägar och gator. Det skräpar ner och de är en trafikfara. Jag har bestämt mig för att inte någon gång gynna dessa illegala raklamskyltande företagen… Några exempel: E22 infaten till Norrköping, där skyltar Max hamburgerrestaurang. På E4 strax före Norsholm. Där skyltar “Brittas köttbutik i Norsholm” Hon är dessutom aktiv i byggnadsnämnden i Norrköping för Centerpartiet. Hon borde väl veta bättre??? Typisk dålig förebild enligt min moral iallafall.

Igår, kom mitt röstkort. Instoppat bland all annan reklam…. Som tur var så tittade jag i bunten innan den gick till återvinningen och kunde rädda våra röstkort från “återvinning” Är det posten som deltar i valkampanjandet på detta sätt?? Iså fall undrar jag om inte posten har en konstig syn på vad som är viktigt..

Nähe nu drar det ihop sig till förmiddagskaffe. God dag på er.

1 comment

  1. Han som spelar poker är väl perfekt som politiker! Det är ju det som Ottosson har sysslat med länge. När blir det vinst på “lekparken”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *