Tisdag 21 sept

Idag hade jag tänkt att inte skriva något om valet eller dess efterdyning. Men det är svårt. Media är helt enkelt fortfarande fulla med val. Så det är svårt att få några bloggideer när all nyhetsrapportering är nedlagd.

Appropå nedlagd, så såg jag i bladet att en stackars älg, hade förirrat sig in i Stockholm. Det är ju visserligen Svenska maktens huvudstad, men dit räknas tydligen inte Skogens Konung Älgen. Men vem vet.. djuren kanske också hade val i söndags och nu vill älgarna vara med i regeringsförhandlingarna. De blir ju på sitt sätt vågmästare och dessutom ett ganska tungt alternativ.. Men jag har svårt att tro att någon älg vill sätta sig i samma regering som Centerns Maud Olofsson och Andreas Carlgren, som bara vill skjuta livet av de stackars Politiskt vilda djur som vi har kvar.

Nå hur gick det nu då med älgen… Tjaa ingen ville ju egentligen ha honom i Stockholm så de försökte mota ut honom i skogen igen. Det gick inte så bra Älgen började irra omkring utan att veta var den hörde hemma så till slut beslutade makten att skjuta honom.

Om någon läser in en liknelse med Sverige Demokraterna i det här, så är det helt fel…

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *