Onsdag den 22 sept

Fortfarande är massmedia i huvusak sysselsatta med velet kring valet, inte särskilt mycket annat rapporteras. Dagens Folkblad har dock en fin artikel om Vångaskolans nya kök. Där framgår det bland annat att Norrköpings kommun satsat 2 miljoner i att lyfta skolans kök till ett modernt och fint kök. Något för alla som påstår att det inte görs något i ytterområdena. Man kan också med största intresse ta del av köksföreståndarens syn på motagande av varm respektive kyld mat… Här är det en expert som har uttalat sig och om alla tar del av den artikeln så ska vi väl äntligen få slut på Moderaternas skräckpropaganda mot kyld mat. Fy va Moderaterna har hittat på i sin valpropaganda. Men nu ska vi genomskåda dem.

Hösten anmäler sitt antågande, idag var det +4 grader på morgonen. Dags att förbereda sig för vintern. Trädgården ska ansas, båten skall tas upp och konserveras för vintern och det är säkrast att se över vedförrådet. För värme kommer det att gå åt den här vintern också.

Jag undrar hur Vattefall har planerat.. Hur många kärnkraftverk ska de stoppa den kommande vintern tro? Allt för att trissa upp elpriserna. En from förhoppning är Centerpartiets ledare Maud Olofsson har satt tummen i ögat på vårat elbolag… Faan trot.

Mitt parti ska göra en analys på varför det gick dåligt i valet. Jag har anmält intresse för att vara med i den analysgruppen. Är det någon som tror att jag kommer med? Nää kanske är sanning för tuff för en del ömma tår. Vi får väl se…

Nu ska jag återgå till dagens planerade sysselsättning.

God dag.

1 comment

  1. Missförstå mig rätt när jag inte är lika entusiastisk =)
    Jag tycker det är jätterbra om kommunen fått upp ögonen för något utanför promenaderna, men kyld mat……………
    Alliansen pratade med människor hela vintern, samlade in över 5000 namnunderskrifter mot den sk. matfabriken. En åsikt som tydligt kom fram var att människor i palliativ vård prioriterar färg, utseende och smak framför näringsinnehåll, KF hade klubbat beslutet som allianspartierna reserverat sig emot, sedan backar man. Man vill inte lämna besked innan valet, rösterna är knappt färdigräknade innan man presenterar ett MOTTAGNINGSKÖK, förberedd för KYLD MAT.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *