Måndag 4 okt.

Vi har fått veta att Martin Ljung har avlidit. Det är som vanligt sorgligt för alla anhöriga när någon dör. Men det är också med ett leende som vi minns Martin, han har alltid stått för skratt hos mig. Hans humor har varit underfundig och den har aldrig sårat eller förolämpat någon. Den var helt enkelt, bara rolig. Som väl är så finns det mesta av hans humorprogram sparade så här har vi en komisk guldgruva att vaska i. Hoppas att tv tar upp detta. “Fingal Olsson.. du rör ju inte på dig” Vila i frid i mitt minne.

Nu börjar räkenskaperna för våra kommuner att droppa in. Det har gått lysande i Östgöta kommunerna, ja inte i Valdemarsvik förstås för där styr den borgerliga alliansen, M. Fp. C och KD. Men den andra kommunerna går bra. Norrköping ligger i topp på den sk. “raiting skalan” Det betyder en mycket hög kreditvärdighet. Tvärt i mot vad Moderaterna sagt om Norrköping… Men nu ska det bli mycket intressant att se hur mycket våra kommuner ökar anställda i skola och omsorgen…. Det är ju det vi vill vi som röstat i kommunalvalet. Mera arbete i den gemensamma sektorn. Det är i den sektorn som behoven är störst. Flera lärare i grundskolan. Flera undersköterskor i äldrevården…. Kom igen nu. Vi ska hålla ögonen på att det verkligen blir så som vi vill..

USA får som de vill. Nu skrämmer de skiten ur alla i EU… terrorhotet har ökat. Larmrapporter kommer.. men ingen vet egentligen varifrån!! Det är rykten, som sprids från USA och som skrämmer oss. Krigshetsarna i världen lever på att skapa oro.

En annan som får som han vill är den svenska VD för potkodslotteriet. Han har tjänat flera miljoner på detta TV4 lotteri. I Holland delar postkodlotteriet ut 50% av intäkterna till välgörande ändamål, som sig bör. I Sverige blir det bara 27% som går dit det ska. Resten äter lotteriadministrationen och dess VD upp….. Här kan man snacka om tärande del.. Akta er för Postkodslotteriet i TV4….

God dag.

1 comment

  1. Flera undersköterskor i äldrevården….. Två mindre på direkten i hemtjänsten. Ändrade scheman så det blir fler ryggar som ska knäckas. Det fixade Kerstin direkt efter valdagen. Så ni är på rätt väg. Fler invandrare som ska gå o dra i åratal. Mindre personal som måste köra i Rallyfart för att hinna med. Så j-a bra ni är!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *