Onsdag den 20 okt

Vintern närmar sig.

Näringslivsminister, Maud Olofsson Centerpartiet, har tagit tag i elleverantörernas nackhår nu. Bra tycker jag. Förra vintern hade hon inget grepp om dessa oanständigt högavlönade herrar. De fick fritt skapa el brist och därmed skyhöga priser som effekt av sin oerhörda inkompetens. Vi konsumenter drabbades stenhårt av dessa vidriga elpriser och som belöning för detta tillskansade sig ”El-direktörerna” hutlösa löner och bonusar. Tvi attan för dem och hurra för att Maud Olofsson nu jagar på dem. Vi får nu se om hon har någon makt eller om direktörerna skiter i henne.

Skiter i´t det gör kommunen också när det gäller uppföljning av Folkbladets avslöjande om ekonomiska oegentligheter där ett byggföretag är inblandat. Kommunledningen har bestämt att ”det räcker med en intern utredning” för att kolla resten… Konstigt internrevisorerna hittade ju inte det som Folkbladet upptäckte.. Hur ska de då upptäcka något annat..

Halkigt kan man kanske säga.. i varje fall på vägarna. Nu har smhi varnat för halka i två dagar. De säger att i norrköpingsområdet, kommer halkan att slå till i eftermiddag.. Nu ska det bli himla spännande att se om vägunderhållarna, kommun och vägverket har fattat detta. Det är inte alldeles säkert så kör försiktigt gott folk..

Det är alltid bättre att verka bortkommen och bli omkörd då och då, istället för att vara omkommen och bli bortkörd en gång för alla.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *