Tisdag den 26 okt

I svallvågorna efter valet så frågar sig många i mitt parti varför vi inte fick gehör för vår politik. En vanlig förklaring har varit att vi inte fått ut vårat budskap i media och det stämmer säkert. Jag tittade i husorganet Folkbladet idag. Röd-gröna partierna la fram sitt budgetalternativ i går och det belystes av Folkbladet med en pytteliten notis på en undanskymd plats i tidningen medan gårdagens sporthändelser fick 11 helsidor till sitt budskap… Är detta rim och reson?? Visst kan man undra.

Orsaken är naturligtvis att nästan hela dagspressen ägs numera av moderata högerintressen i landet och inte sjutton är de intresserade av att något annat en Moderaternas budskap kommer ut till läsarna. Så är det med det

Jag önskar en allsidig belysning av vad det röda budgetalternativet skulle ha betydd för var och en, i jämförelse med den moderata budgeten som vi är tvingade att leva med i fyra år framöver. En viktig vardagsfråga i taget. Det är en uppgift för en “FRI” press. Om vi nu har någon..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *