Torsdag den 28 okt

Nu ryker det om tränaren i IFK Norrköping, eller rättare sagt nu ryker tränaren. Han har fört upp IFK till Allsvenskan men där är hans gräns enligt lagets ägare, förlåt ledare ska det vara. Nå det är kanske inget att hänga läpp för. Systemet med tränare i fotboll är lika kontstigt som systemet med VD´ar i näringslivet, de bara flyttar runt. Passar de inte in på ena stället så står nästa lag eller företag på tå för att få dit denne tränare/VD dessutom till ett ännu högre pris… Inte så konstigt egentligen, för de är ju de allra bästa i världen.. Enligt egen utsago iallafall. Konstigt att inte resten av världen vill ha dem då..

Snart är det lika illa med svenska kärnkraftverken, de håller inte måttet… Men vem vill ha dem? Det går inte att flytta runt dessa betongkollosser hur som helst.. Men.. deras ansvariga VD´ar går att flytta. Det har skyhöga löner för sitt enorma ansvar,. så låt nu dessa VD´ar ta sitt ansvar, flytta dem….

Men inte till -Hem och skola föreningen.. eller aktiebolag är det tydligen. De sätter sprätt på enorma belopp som inte kommer de små lokalföreningarna till godo på något sätt. Enl Uppdrag granskning. Flytta inte några VD´ar dit för de har fullt upp ändå.

Ja vad ska vi då göra med dem.. de kan ju inte bli arbetslösa… Kan de inte?

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *