Onsdag den 3 nov

Idag är det kraftiga S-vindar.. Inte socialdemokratiska alltså utan Sydliga. Det blåser snålt från många håll och idag är det från söder.

Men blåser snålt gör det bland mina partikamrater också. Nu har SSU, socialdemokratiska ungdomsförbundet, sagt att de anser att S-partistyrelsen bör avgå.. Bra, det skrev jag i en blogg härförleden. Men inte bara partistyrelsen.. utan varenda vald företrädare skall ransakas grundligt. Vi har förlorat flera val i följd och då ska vi inte fortsätta med samma laguppställning. Men visst är det då konstigt att det förlorande laget själva ska utvärdera och “ransaka” sig själva.

Ransaka borde Maud Olofsson göra med sina Vattenfalls direktörer… Trots förbud för bonusar i statliga bolag så betalar Vattenfall ändå ut bonusar till sina hövdingar. De skiter tydligen fullständigt i vad våra valda riksdagsombud beslutar och beordrar. Vattenfalls ledning skiter i Svensk Demokrati… Vad ska vi göra med dem???

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *