Fredag den 5 nov

Äntligen fredag.

Äntligen kan de utbrista i Forsmark också. Där går nu kärnkraftverket på full produktion. Att det skulle betyda lägre priser på elen, är väl för mycket begärt. men ändå.. Det hjälper att ta i med Elbolags direktörerna. Kanske har de läst min blogg och inser att de inte kommer undan med sitt slarv den här vintern… Jag vaktar på dem….

Vaktar gör USA också. Den här gången har det uppdagats att de vaktar på människorna i Norge.. Inget överaskande alls. USA är bra på att lägga sig i hela världens angelägenheter men att sköta sitt eget.. är de skitdåliga på. Det blir bara sämre i USA arbetslösheten är jättehög, underskottet i statens finanser är jättehögt. Trots detta är Amerikanernas Självförtroende jättehögt.. Fullständigt otroligt.

Appropå otroligt så förstår man ju att också sverige är övervakat av USA, men här får de väl god assistans av inhemska hjälpare kan jag misstänka.

Misstankar, det kan man skriva en hel bok om. Det har gjorts om våran Kung med rader av sensationella påstående att Kungen skulle ha gjort samma saker som de flesta av oss andra… Inför en stor samling journalister, förklarade kungen att han inte kan kommentera en bok som han inte har läst. Journalisterna blev jätteförvånade, de kommenterar ju det mesta utan att veta ett dugg. Halva SVT Aktuellt ägnades åt spekulationer om vad kungen egentligen tänker och kanske har gjort och vad han borde ha sagt och vad vi skulle ha tyckt då. Journalisterna gör sig oerhört löjliga med sitt beteende….

Näe tacka vet jag Karlskrona.. Där är det lungt!

God dag och Trevlig helg på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *