Onsdag den 10 nov

Nu så har det första vintervädret slagit till. SMHI kallade det för snöväder i sin rapportering men alla journalister la som vanligt till så de sa “snöoväder” istället. Men så var det ju inte. Snöa gjorde det, halt blev det, blåste gjorde det men snöoväder är väl ändå att ta i. Men det är journalisterna bra på… Att ta i.

Tar i gör de ansvariga för kollektivtrafiken både bussar, tåg och båtar. De har fått så mycket negativ kritik för sina sena ankomster när det snöar så nu har de löst problemet galant, de ställer helt enkelt in sin trafik när journalisterna säger att det ska bli oväder… Nu kommer du ju iallafall inte för sent. Smarta de där..

Smart är det att ha tillgång till en kortvågsradio.. Igår slutade radio Östergötland att fungera. De hade fått snö på sina antenner… Så det gick inte att sända. Vi som är radioamatörer får väl hoppa in då och sända radioprogrammen via kortvåg istället. Janne kan läsa nyheter, Sven-Arno tar hand om väder och flygsäkerhet och jag kan ju stå för musikunderhållningen med hjälp av min fiol. Det skulle kanske bli en så där radiosucce… eller vad det heter.

Men det är klart, ja har ju fel ibland… I Malmö har de häktat en Man… för skjutningarna mot människor i Malmö. Jag som hela tiden har trott att det var en kvinna… Så fel det blev, om det nu är så…

Till slut vill jag gratulera oss till att vi har handlat ihop en vinst åt ICA på 859 miljoner för bara ett kvartal. Det är inte klokt vad ICA:s ägare måste vara glada för att vi handlar hos dem.

Kör försiktigt i halkan nu och akta er för polisbilar som backar ut på vägen utan att se sig för.. Jag träffade en sådan igår och det var djäkligt nära ögat. Han eller om det nu var en hon, backade rakt ut på en halväg. Jag tutade så de stannade.. annars hade jag kört på en polisbil. Däni… Men de vet ju själva att de inte är så bra på att köra bil såg jag igår på TV. Men nog har de väl körkort iallafall hoppas jag..

God dag.

1 comment

  1. Hade ju i och för sig varit komiskt med en sammanstötning, du brukar ju annars trycka plattan i mattan när du ser en polis i backspegeln =)Antar att du känner till de flesta av lagens tjänare till namn vid det här laget, eller gör du som jag och kallar alla för snut#&%v€r ????Hade tänkt att avkräva dig den där kaffekoppen under friveckan men magsjukan rullade in i familjen så jag skjuter ett tag på det. Hade bra och akta dig för polisen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *