Torsdag den 11 nov

Idag ska jag smyga mig ut. Tänker titta till båten och båthuset. Det har ju kommit en del snö och det behöver skakas ner från presseningstaket. Smyger ut gör jag för att inte Amerikanska ambassad tjänstemännen ska se mig. Jag tycker inte att de har med att göra vad jag ska göra…

Med att göra, tycker jag nog inte att alla har angående det som sker i mitt parti just nu. Att rensa ut alla losers i ledande ställning är självklart men den byken behöver inte tvättas offentligt. Jag undra vad som skulle hända om vi tog bort alla förtroendevalda på alla nivåer och startade på nytt.. Dessutom med en tidsbegränsning på högst två mandatperioder, där efter ut och nytt in… mmm ganska spännande tanke tycker jag.

Spännande, är det också i min kontakt med min dagliga tidning. Härförleden skickade jag in en insändare som är mycket ifrågasättande till Moderaternas ovilja att berätta om vilka som stödjer dem med pengar… Insändare är inte publicerad ännu och på min förfrågan om varför fick jag svaret att den har nog kommit bort…. Som jag tidigare sagt så är den största delen av våra media ägda av Borgerliga intressegrupper. Och det är klart att där kommer nog ett och annat bort.

Nu ska jag ge mig ut i kylan.. men det har jag en viss vana med..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *