Fredag den 26 nov

Halkan har slagit till. Så pass att jag slog omkull, landade på armbågen och bröt troligen igenting. Men nu får jag sitta och peta med bara vänster hand och dessutom så gör det ganska ont i högerarmen trots att den bara hänger där. Snöskottningen får bero tills hustrun kommer hem, hon fixar det då. Tur att jag har en ung och stark fru..

Så jag ber att få önska er en trevlig helg och hoppas på återseende på måndag. God dag.

2 comments

  1. Varför ge upp så tidigt. 1962 gick jag in på nytt i livet med att jag är inte handikappad bara hand kapad. Fram till 60 år gick det bra. Sedan tog det emot. Nu är det besvärligt. Men skottar gör jag fortfarande med 1 utarbetad arm. Så kom igen visa inte att du är lat sosse.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *