Fredag den 3 dec

Nu har det hänt igen. Ett rackarns liv tidigt på morgonen, tjut och gnäll. Tassar och nos i ansiktet. Ut i snöstorm och kyla.. ja idag var det “bara” -6 grader. Märkligt hur fort man vänjer sig med vintern ändå. Så ska det då pulsas i snön.. Det duger inte med plogade vägar ut i lössnön bara och så iväg. 30-40 minuter under dessa omständigheter så är jag alldeles slut. Att anmäla till facket är meningslöst de bryr sig ju inte… De bryr sig ju inte om att människor jobbar delade turer i sjukvården ens… Stenålder säger jag… Nå jag kanske kan vända mig till EU mänskliga rättigheter.. Kanske kommer de bara att säga “skyll dig själv tar du in en livfull hund i huset så får du stå ditt kast”.

Stå sitt kast ja, det får jag göra med min högerarm. En omkullhalkning.. har skaffat mig en avsliten muskel i överarmen och det måste opereras, sys ihop alltså. Jag som trodde att det skulle gå över av sig självt. Tur att jag sökte läkarvård nu, hade jag väntat några veckor till så hade det kanske inte gått att sy ihop.

Appropå att sy ihop, så vände jag mig till vårdcentralen i Skärblacka och fick ett mycket gott omhändertagande. Bröm beröm

Nu är det fika med radioamatörerna. God vinterdag på er..

1 comment

  1. Jan-Åke!
    Hoppas armen blir bra snart. Vad gäller hunden får du nog skylla dig själv ;))
    Delade turer är verkligen stenålder, här måste till hårda tag från de fackliga organisationerna. Tycker också att arbetsgivare borde ha lite hut i kroppen och inte utsätta de anställda för sådant otyg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *