Tankar för dagen.

Bara fyra månader kvar till sjösättnings tider och inte ett ord om det i tidningarna… Nä tidningarna är nästan fulla i bemärkelsen “starkt påverkade” av händelsen med den sk bombmannen. Det bara väller ord ur massmedia om detta. Jag blir så trött på dem. Någon har sagt att massmedia bara klarar en nyhet i taget och det verkar ju stämma.

Vintern håller sitt grepp om oss, idag är det bara… 8 grader kallt. Tämligen mycket snö och en ganska vinterblek sol som just skakat av sig molnen i öster. Vackert men andra ord..

Det vackra meteoranfallet mot jorden i natt uteblev helt och hållet. Inte ett enda stjärfall, såg jag, trots att det var klart och en fin stjärnhimmel över oss.. Möjligen kan det bero på att jag somnade och när jag vaknade på morgonen hade det börjat ljusna igen. Ja ja… “det är skönt för skalder att få sova”

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *