Månförmörkelse..

Uppe tidigt för att se månförmörkelsen.. Inte förmörknades den inte. Men himmel så vackert det var. Starkt lysande fullmåne över ett snötäckt landskap, 16 grader kallt ute och brasa i kamin inne. Ljuset ute var alldeles blått. En mycket häftig morgon.

Blått är blott den enda färg som synnes i tidningarna. Moderaterna fortsätter sin framgångsrika valkampanj också nu. Det är massor av med artiklar som moderater skrivit i våra tidningar. Hela uppslag med Moderat landstingpolitik, Stort uppslag med Moderata partiledaren. Och ett mycket trivsamt radioprogram med Finansminister Borg. Ett så trivsamt program så också jag kan känna sympati för den hästsvansprydda finansminister.

Men var i helvete… är mitt parti och mina partiföreträdare?? Enda gången de visar sig i media så är det när de biter varandra. Vilket förtroende inger detta… ja ca 25 procent.. Skandal är ordet. Nu uppmanar jag mina valda ombud att: Visa er på ett bra sätt. Skriv debattartiklar där det framgår vad ni vill göra bättre. Skriv insändare om de små vardagsnära frågorna och framför allt…. Svara för helvete på de insändare som borgarna producerar i lång rad.

Nu är vi några få… utanför partiets inre krets som försöker hålla ställningarna men det duger inte…. Jobba eller avgå!

Men nu ska jag läsa budeten för Norrköpings kommun så jag får se hur mycket det ska satsas på grundskolan. Så vi får lyckade elever.

Återkommer om detta. God morgon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *