Midvintersolståndet.

Så är då åtal väckt mot den modiga mannen i Norrköping som vågade sig på att sparka ihjäl en Golden Retrivervalp. Valpen var 6 månader och alltså lika stor som en skaplig stor gose leksak som barnen har. Så jag hoppas att den synnerligen modiga mannen får ett kännbart straff. Heja på åklagaren..

Hejar på åklagaren gör inte superkändisen Julian Assange. Han håller sig undan hos en av sina överklassvänner i England och vill inte bli utlämnad till Sverige där åtal för bla våldtäkt väntar. Han menar att Sverige är ett konstigt land med åklagare och poliser som hittar på och övertalar människor att bära falsk vittnesbörd mot sin nästa… Allvarliga anklagelser vill jag påstå. Inte vill jag ha honom här i Sverige inte… Skickan till USA istället..

Stina, min kurskamrat från oceanseglarkursen, är på väg mot Amerikat. Men då betydligt sydligare områden en USA. Hon och hennes Andreas är för närvarande på Cap Verde öarna och letar efter passadvinden. Hoppas att de hittar den snart. Vad härligt de har det.

Här hemma får vi vara på pass istället för på passadvinden, för vinden är på många fastigheter en riktig energiläcka. Istapparna hänger meterlånga efter takrännorna och det är döden direkt att få en tocken istapp i huvudet. Men vi kan ju inte heller gå på gatorna för där kör ju alla bilar… Ja ja ibland måste man välja att väja eller hur?

God dag mina blogg vänner.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *