Tragiskt förfall.

Jag är kallad till ett möte… Nu efter att arbetet med att utse en ny partiledare för socialdemokraterna, pågått en långre tid, ska vi vanliga medlemmar få ha synpunkter. Märkligt.. först samlas den inre kretsen, därefter lägger de ner ganska mycket jobb på att hitta lämpliga kandidater. Och sist av allt, ska vi berätta vilkan egensakper en partiledare ska ha enlig vårat sätt att se…

En egenskap är viktigare en alla andra, vår nya partiledare ska vara socialdemokrat… Just det, jag har ofta funderat på hur många i vår partiledning som är det.. Eller är det så att de bara är politiska karriärister möjligen. Det skulle kunna förklara en hel del underliga beslut som har tagits under de senaste 15 – 20 åren.

Möjligen är det så att karriäristerna nu börjar lämna partiet, för enligt senaste undersökningen är det bara 25% sossar kvar i landet.

Nu orkar jag inte skriva mer med min nyopererade höger arm. Trots att jag gör som en god vän (Moderat) uppmanade mig, “gör som vanligt, skriv din blogg från vänster”

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *