Vargtider..

Att våran miljöminister Andreas Carlgren (C) lovade en massa jägare att de skulle få skjuta vargar i Sverige bara han, Carlgren fick vara med i regeringen det vet vi. Det skulle ju naturligtvis bara skjutas svaga vargar som måste bort för att stammen skulle stärkas. Så sa han, Carlgren, till alla andra som inte ville att vargarna skulle skjutas. Snacka om att vända kappan efter vinden.. och han gör det utan att till synes, skämmas ens. EU har protesterat.. Ja ja säger Calgren, men vänta bara det kommer att bli bra…. Nu börjar människor i många av världens länder att protestera mot sveriges varg jakt.. Hur ska han svara dem??

Jägarna säger: varagstammen är för stor.. de biterihjäl våra hundar. Verkligheten är att jägarna vådaskjuter ihjäl betydligt flera hundar en vad vargarna biter ihjäl… Vilken stam är då för stor för hundarna?? Jag bara undrar.

Lägg därtill att vildsvinen biter ihjäl betydligt flera hundar en vad vargarna gör… Varför har vi vildsvin i våra skogar och vem har fört in dem i landet?? Jovisst är det jägarna. Här ser vi ett exempel på en i bästa fall, oerhört grov okunnighet alternativt en djävligt dålig moral, hos jägarna och framför allt hos Andreas Carlgren (C)

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *