Fotografiskt ljus.

I dag är det ett strålande väder. Solen skiner från en klarblå himmel. Visserligen ganska kallt men ändå.. ljuset behövs. Det blir nog en runda med kameran idag. Ska fixa några vackra vinterbilder som jag ska ha att svalka mig med i sommar, när värmen och luftfuktigheten är tryckande och jag flämtar efter lite svalka. Då ska jag titta på mina vinterfoton…

Om jag nu törs ta några bilder.. En ny Moderatlag säger att fotografering är förbjuden om bilderna “kränker” någon person… Hur tänker de, Moderaterna, då? Är det möjligen Pressens bilder på deras förre partisekreterare, vad hon nu hette, när hon satt på krogen och vänslades med en journalist som spökar… De bilderna måste ju har varit oerhört kränkande för den Moderata partisekreteraren och kan följaktligen sätta fotografen i fängelse i upp till något år. Ja ja som Moderat parti så gäller det att med alla medel hindra obehagliga avslöjande.

Kanske bäst att vara försiktig med kameran.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *