Alla hjärtans dag

Är det idag. Alltså inte bara en vanliga måndag. Idag ska vi vara extra vänliga mot varandra… Nåja det ska väl gå bra, det är väl bara att vara som vanligt.. eller hur?

Ser man sig runt i världen så kan man ju undra om somliga har något hjärta överhuvudtaget. Men nu ska jag bara skriva om goda saker idag tänkte jag.

Vädret är underbart. Solen bara kastar sig över oss med sina, ganska varma och livgivande strålar. Fåglarna kvittrar hejdlöst. Hur klarar de det när det är -18 grader kan man ju undra. Det vackra vädret sätter fart på vårfantasierna och tankar om segelbåten och sommarens fröjder tar fart. Det är kort sagt en ganska bra dag..

Lördagens melodifestival, lyckades inte förarga mig ett dugg. Jag såg den inte… Istället satt vi några goda vänner och funderade på hur det skulle vara att segla i medelhavet.. Troligen ganska fint, kom vi fram till. Så det betyder planerings start. Det krävs ju en framförhållning på kanske ett år för att det ska vara realistiskt. Men… små steg är också steg.

Jag var på arbetets museum i går och såg en massa hjärtan som klappade högt. Det var utställning och förevisning av en maffig modelljärnväg. Ett gäng entusiaster som med glada miner visade upp sina fungerande samlingar. Imponerande är ordet och jag blev glad av att se alla glada människor omkring mig. Kul

Så nu har jag bara skrivit vänliga saker och nu ska jag ge mig ut i det vackra vintervädret.

God dag på er.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *