Att ha tillgång till..

Vårdcentraler är bra.. Speciellt om man är sjuk eller ha skadat sig. I fredags var jag och besökte en för mig helt ny vårdcentral. Det första jag fick höra när jag kom in var “välkommen” Efter så trevligt bemötande, fick jag också veta att det fans flera läkare i tjänst.. “min läkare” lyssnade noga på vad jag berättade och därefter fick jag klara och tydliga råd samt medicin lämplig för åkomman. Sammantaget ett mycket possitivt möte med vår landstingsdrivna vård.

Konstigt är att det skiljer sig så mycket mellan den vård som beskrivs i pressen och den vård som jag upplever själv. Slutsats….. någon har fel.

Något är fel när det gäller tågen i sverige. SJ kostar på en stor annons i dagens Folkblad där de skriver att: Om snöröjningen fungerar och om signalsystemen fungerar och om det byggs viltstängsel efter järnvägarna… så kommer tågen att fungera.. och om den ändå inte fungerar… så ska det finnas gott om bussar istället… om inte heller detta fungera så ska SJ fortsätta att ställa in tåg… för vill vill ju inte lova något som vi inte kan hålla… Hur i hela friden tänker dom eller kanske… tänker de överhuvudtaget.

Idag är det “musarmens dag” enligt en notis i husorganet Folkbladet, så nu ska det inte bli mera dator idag..

God Måndag på er..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *