Marinbasen i Karlskrona

utsätts för upprepade luftangrepp. De anfaller inte bara i rotegrupper utan de kommer i “formering skithög” varje dag och i synnerhet varje natt.. Det är fåglar alltså.. De formerar sig i träden ovanför vaktkuren och skränar och skiter så vakten får inte en blund i ögonen. Det är väl inte så farligt, men… de angriper också det viktigaste vi har i vårat land, de skiter på våra bilar… och då djäklar.. har de skitit i det blå skåpet…

Nåja vi får väl vara glada för att det bara är Kajor som anfaller. Tänk om det vore Kina… Kina har ökat sin millitär budget med en himla massa pengar. Vem ska Kina använda sina vapen på…

Staten tänker använda sitt skattevapen mot pokerspelarna.. “Det är inkomst och ska beskattas”… Bra tycker jag, men.. Vårat nya Miljöpartistiska kommunalråd i Norrköping, Mattias Stenberg, kan få det svettigt. Han har ju levt i flera år på pokervinster… Det kan bli tufft för honom nu.. men det är han ju van med.

Nu är det äntligen fredag. Tänk vad skönt, fredag kväll med fasta rutiner och lugn och ro. Fredagsfinal på “Vem vet mest” Rapport, “På spåret” och avslutning med “Skavlan” så vill vi ha det. Fasta rutiner skapar vila i våra stressade sinnen. Det blir en skön kväll. Hoppas att det blir så för er med.

Trevlig helg, medborgare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *