Måndagmorgon

och allt är grått… Naturligtvis färgat av alla tragedier i världen. Störst av dem alla är jordbävningen i Japan, eller rättare sagt Tsunamin som har drabbat japan. För jordbävningen klarade de bra men sedan kom vattnet..

I skydd av vattnet, har Israel beslutat om flera bosättningar på västbanken, helt i strid med världsopinionen. Men den har Israel alltid struntat i..

I Libyen passar Kaddafi på att slå tillbaka mot de grupper som säger sig vilja ha frihet.. Kaddafi väntade länge medan självförtroendet växte hos opponenterna. Sedan, lite i skydd av Tsunamin i Japan, kom dråpslaget.. Inte alls oväntat.

Vår nya partiledarduo, fick en lungn ledig helg i skydd av Tsunamin, ingen hade ork kvar att bry sig om dessa båda. Bra tycker jag, låt dem nu få lite tid på sig så kommer det att bli så bra, tror jag.

I skydd av Tsunamin, har någon brutit sig in på Norrköpings Tidningars kontor och… stuligt ansvarig utgivares dator. Ofattbart för mig.. Den innhåller väl lika som NT nästan bara reklam.. och resten kan man ju aldrig veta om det stämmer. Så vilken stackare ville ha den datorn..

Nu måste jag ta reda på hur vädret blir i Norsholm.. Varför läser inte smhi upp det på radion.. Kanske något för miljöminister Carlgren att ta upp… Jag vill ha täta och säkra väderrapporter för Norsholm, så jag vet om det går att göra något med båten… Men det är klart, den förbannade högern…(min höger arm alltså) hindrar mig ändå.

I lördags somnade jag när melodifestivalen började… Bra då behövde jag inte förarga mig över det spektaklet. “Det är skönt för skalder att få sova” Strindberg.

Hoppas att ni alla får en skapligt God dag.

1 comment

  1. Tråkigt att du fortfarande har problem med armen, jag vet hur viktigt det är med en stark höger. Krya på dig!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *