Medborgarna

har fått nog av Vattenfalls mixtrande med bonusar, avgångsvederlag och skyhöga löner… Nu är det några som resolut brutid sig in på en av Vattenfalls depåer och kört iväg med koppar för ett värde på minst 7000 kronor… Inte så mycket kanske, det motsvarar väl ungefär en timlön för Vattenfalls chef…

I dagens Folkblad, kan jag läsa en rubrik “Misstänkt länk mellan Hells Angels och kärnkraftverk”.. Jaja det är väl inte så förvånande kanske med tanke på den oerhört lukrativa näring som kärnkraftsverken verkar vara…

En så strålande morgon som vi har här iallafall, är njutbart. Solen skiner, isen har gått upp och det ser ljust och vackert ut. Härligt.

Härligt är det också att se att det går framåt för mitt parti. Kanske inte i lavinfart men ändå. Jag tror att framgång ska kanske gå lite sakta för att grundläggas väl. Många Moderater är oroliga kan jag se i bloggar och på Face book mm. Men kanske borde de oroa sig mer för Centerpartiet istället. Centern krymper det är väl inte så många kvar där, ja det är klart Maud är ju kvar… Vad skulle hon göra annars..

Krymper gör tiden fram till sjösättningen av min gamla båt. Här gäller det att öka tempot om jag ska hinna bli klar.

Ut i solen bara… God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *