Spännande

dagar den här veckan. Premiärnerverna dallrar, efter 38.. premiärer så är det lika oroligt… Har jag satt i bottenpluggarna, fungerar länspumpen, kommer motorn att starta.. är allt klart. Det är sjösättning alltså.. En ganska odramatisk händelse egentligen. Men ändå lyckas jag jaga upp mig så dant för det. Men så klart.. det är en gammal träbåt, så man vet aldrig vad som händer.

Det måste vara lika dant för en jägare inför hösten första älgjakt.. Det är nog lätt att jaga upp sig då också..

Eller varför inte inför premiär inlägget i kommunfullmäktige. Att äntra talarstolen och framföra sin åsikt och sitt förslag, det är tufft. Men samtidigt fyllt med på spänning och glädje… Men vet ju aldrig hur det ska gå, men viktigt är det.

Nähä nu måste jag iväg.. undrar var jag ställde 220 volts länspumpen. Måste leta upp den..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *