Stackars USA

Tänk så de har det i USA. Pengarna är slut, lånetaket är uppnått och beslutande organ i landet som blockerar allt. Det är fullständigt offattbara belopp som de har i skulder. Ändå för de krig på flera fronter i världen. Är de hjältar som uppoffrar sig så totalt för andra länder eller är de krigsgalna dårar… Jag bara undrar.

Skönt att vi inte dras med i allt för stor del. Visserligen kostar vårat Afganistankrig också en massa pengar men inte dessa belopp som USA dras med. Bra att vi tar hem våra flygplan från Libyen, de har gjort sin uppgift där så vi är klara och en massa pengar sparar vi om de åker hem.

Hemma är jag.. det borde jag inte vara, jag borde vara på sjön nu i min båt och njuta av sommaren och våran vackra skärgård. Men jag är hemma, båten är inte klar och en del motgångar har försenat det hela ytterligare. Men men kommer tid kommer råd, synd bara om råden kommer i höst då är sommaren slut. Jag får glädjas med mina kamrater som redan är ute och seglar. Jag kan prata med dem på kortvågsradion och känna lite avundsjuka.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *