Kajorna flyger

igen.. I varjefall i ganska stora flockar. Nu flyger de från ena taket till det andra och kraxar.. kungen måste uttala sig kungen måste uttala sig, krax krax.. Jag lyssnade på ett par av dessa kajor i radion idag på morgonen. De hade så lite att säga utöver “mantra kraxet” att de fick fylla ut sitt tomma prat med äääää, öööö åååå äääämmm dessa utfyllnadsljud som har blivit så vanliga när människor egentligen inte vet vad de ska säga.. Kanske vore det bättre om de då vore tysta… Det är ju Kungen, han vet inte heller vad han ska säga för vad han en säger så kan kajorna vända det mot honom.. alltså väljer han att vara tyst. Vi har en ganska klok kung tycker jag.

Appropå att vara tyst, så kanske Thomas Bodström skulle överväga lite tystnad… istället för att skriva böcker. Nu ska jag säga på en gång att jag inte har läst hans nya bok och kommer inte heller att göra det. Men enligt recentionerna.. tycker han att Socialdemokraterna och LO facken ska dela på sig.. För att Bodströms ideer om att högervrida socialdemokraterna ska gå att förverkliga… Tänk det vill ju TCO också.. vilken sammanträffande. Jag rekommenderade nyligen TCO att läsa Per-Anders Fogelströms böcker, “Mina drömmars stad” det ger lite perspektiv på vad “partiet” och “facket” har betytt för varandra.. Bra för Thomas Bodström också att läsa, så kanske han förstår att tystnad ibland kan vara bra. En gammal devis: Håll tyst och låt folk tro att du är idiot, istället för att öppna mun och undanröja all tvivel..

Jo appropå devisen så är det kanske bäst att jag är tyst….

God dag.

1 comment

  1. Med anledning av att vara ute på djupt vatten !
    Hur går det med sjöplanerna nu för er ?
    Vi siktar på Visby i Kristihim?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *