Hoppsan

Jag brukar klaga på att det är dyrt att parkera i Norrköping… Men i Karlskrona där ska de till och med få betala skatt för att stå på sin arbetsplatsparkering.. Där kan personalen tala om att “under skatter digna ner” Men så är de ju borgarpartierna som styr i den kommunen.

Hoppsan två.. Centerpartiets valberedning har föreslagit Anni Lööf till ny ordförande efter Maud Olofsson. Jag vet inget om Anni men en sak är klar.. hon är en snygging i sina bästa år.. Kanske ett smart drag av centerpartiet. Jag drar parallellen till TV´s kvinnliga metreologer, de är så himla snygga så att när jag har njutit klart av att se på dem… ja då är väder rapporten slut och jag har inte hört ett dugg… Samma fenomen med Anni Lööf… ingen kommer att höra på vad hon säger, bara njuta av hennes skönhet… Och det är nog en himla tur för centerpartiet..

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *