Hör vad hon tjuter

Katja alltså. Resterna av den gamla Amerikanska orkanen. Tänk allt ont kommer tydligen från Amerika inte ens vackert väder kan de skicka hit.. när bara blåst och dessutom snålblåst…

Appropå snålblåst, så hörde jag att Norrköpings kommuns butget inte kommer att gå ihop.. det gör inte min heller. Men nu ska Kommunen spara fem miljoner på Vuxenutbildning och arbetsmarknads nämnden… den nämnd som ska utbilda och ta hand om de som har det svårast och är utan jobb och utan möjlighet att försörja sig själva… Botten napp.. det måste väl vara fullständigt i strid med de prioriteringar som mitt partis medlemmar har gjort… Eller är det så att den nämnden har levt i sus och dus så de kan avstå fem miljoner utan att det drabbar de som bäst behöver hjälpen…

Bäst behöver, vi också en statligt ägd bank..SBAB den statliga banken med stor utlåning till bostäder, kommer att sänka sina utlåningsräntor.- Nu ska vi se om privatkapitalets banker gör så också. Tur att vi har en gemensamt ägd bank kvar i landet.

För några flygtekniker på Malmslätts helikopterdivission har vi snart inte kvar. De söker priva jobb för att slippa bli utkommenderade i världen för att delta i USA:s krig på många håll. Nä vårat försvar ska enbart ägna sig åt att försvara Sverige. Inget annat.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *