Märkligt…

är väl ett klent ord för det som händer i mitt parti. Det är möjligen för tidigt att ha en bestämt åsikt i det aktuella fallet, men visst är det märkligt. Ett “toppskikt” i mitt parti, där inte någons inkomst skämmer för sig, inte ska kunna klämma fram en enda ärlig partiledare. Jag tycker att det är förskräckligt. Jag önskar en granskning av varenda en i toppen av mitt parti och vid blotta misstanken om oegentligheter ska de bara plockas bort. Märk väl att här handlar det om förtroendeuppdrag.. smaka på det ordet. Förtroende… Inte bryr jag mig om gamla parkeringsböter eller skulder osv men det som sker under tiden som förtroendevald.. ska vara klockrent! Annars bara bort..

Jag vill också påpeka att samma sak borde gälla alla partier. Som ett ytterligare bedrövligt exempel bifogar jag följande text:

Kommunstyrelsens ordförande i Solna, Lars-Erik Salminen (M), avgår vid årsskiftet.

Han står åtalad för grov bestickning i samband med byggandet av nationalarenan i kommunen. När övriga partier i Solnas borgerliga allians nyligen vädjade till honom att fortsätta sin time-out, vägrade han.

Eller varför inte smaka på den här texten:

Riskkapital Ägaren till Sveriges enda privata akutsjukhus, S:t Görans i Stockholm, har genererat vinster på 481,6 miljoner kronor sedan privatiseringen 1999.

Under samma period har ägaren Capio betalat 16.700 kronor i skatt, uppger DI.

Roffarmentaliteten finns och är kraftigt demoraliserande, därför måste vi hålla rent i våra partitoppar.. Utan undantag..

Nu ska jag betala min felparkeringsavgift, höll nästan på att glömma det.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *