Äckligt…

är det att se hur våra massmedia beter sig. Just nu är det mitt partis ledare som är i fokus, rätt eller fel… det vet inte jag och hur i hela världen kan massmedia då veta det. Massmedia vältrar sig i den här Juholt historien som om det vore hundra saker, men det är två…. och vi vet inte ens om det är av misstag eller med berått mod.

VI VET INTE det är sanningen… Men massmedia fortsätter att blåsa upp så man lätt får intrycket att det är hur mycket som helst.. De skapar sina påståenden och frågor själva… det svarar själva och de “tvingar andra” att ha åsikter om sina påhittade frågor och svar.

Jag tycker att detta är mobbing i sin värsta skepnad. Hade någon annan betett sig på detta vidriga sätt så hade de blivit åtalade… Skulle sverigedemokraterna bete sig så här mot en invandrargrupp så skulle de åtalas för hets mot folkgrupp. Men… massmedia fortsätter sin oetiska hets mot enskild person, utan att förståndet… hindrar dem en sekund.. Fy så sanslöst osmakligt…

Den ända som får ut något gott av det här är KD´s Göran Hägglund… Kommer ni ihåg för två veckor sedan… Då skulle massmedia avsätta honom, med sitt lika avskyvärda beteende. Men nu skrivis inte ett ord… om Göran Hägglund och bra är det.

Om min tidning fortsätter att vältra sig i dessa historier utan att ha några NYA fakta att komma med, så ska jag gå tillbaka med tidningen, då vill jag inte ha den längre…

Om nu Håkan Juholt… med flera… gjort detta med avsikt och berått mod… Jag då lägger vi i mitt parti, inte några fingrar i mellan. Men… det blir då det..

God dag.

4 comments

 1. Hade en Svenne eller Doris korpat åt sig så mycket pengar hade hon blivit avstängd från jobbet. Det hade hetat att det är “din skyldighet att kontrollera så att alla belopp är riktiga” Titta bara på alla som hamnat i blåsväder vad det anbelangar sjukpenning eller bostadsbidrag, då är det ingen pardon inte!Och vad säger regeringen om att EU bestämmer om vilka priser vi skall sätta på elen. De dansar väl efter deras pipa och ser pengar komma in på sina aktier.Hela Swedala är sålt till utländska intressenter och nu ryker Göteborgs hamn.Usch fy dong

 2. Verkligheten är ju lite annorlunda.

  (s) har varken haft “ideologi” eller riktning sedan 1973 typ

  Faktiskt GILLAR jag socialdemokratin innan Palme eran..för den har
  stora likheter med mera “moderata” åsikter såsom ARBETE moral och
  ordning och reda.

  Tycker faktiskt synd om er kollektiv kramande sossar som inte insett att vi alla är individer och inget myrstacksliknande kollektiv

 3. Nej då Fredrik, mitt parti krackelerar inte bara för enstaka händelser eventuellt inte är bra. Vi har en politisk idé och det är den som är bärande för partiet. Sen må det blåsa faan ibland men det klarar vi. Kom igen..

 4. Krävs ingen raketforskare för att inse att NÅN toppsosse gett AB i uppdrag att få bort Juholt.

  Könsneutrala toaletter , butler i tunnelbanan och kasta ut bistånd över allt Carin Jämtin “styr” sossarna idag enligt (s)veavägen

  Å herregud , vad har hänt med det en gång så starka partiet?
  Varför krakelerar hela partiet och t.o.m ute i våra 290 kommuner och 20 landsting sitter (s)måpåvarna och darrar och vet varken in eller ut.


  Har det reducerats till en ledare och ett gäng dönickar som nickade står bakom?

  Var Göran Persons utrensning av intelligenta och drivande människor i partiet SÅ effektiv?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *