Vargen är skjuten..

Ja det vill säga att jägarna säger sig ha skjutit vargen… Det är ljusgul och lite brun på ryggen.. Men för tusan jägarna… det kan ju lika gärna vara en Labrador hund.. Eller såg ni om den hade horn.. Eller hoppade den konstigt och hade långa bakben.. Ja ja, vi får väl se vad det är de har skjutit. Hur var det nu Tore Skogman sjöng om älgjakt, – de skjuter rådjur de skjuter häster de skjuter gubbar och de skjuter stubbar och ibland så skjuter de en älg… Det är inte lätt att vara jägare inte..

Lättare är det att vara massmedia. Eller för all del även bloggskribent. De kan skriva pricis vad för skit som helst utan att behöva ta ansvar för något. Nu grälar tidningarna om vem som ljög värst i fallet Juholt. Det är bra att tidningar granskar, men att de fabricerar… sanningar som visar sig vara ljug och förbannad dikt.. undergräver förtroendet totalt.. Tidningarna skriver ofta och gärna om att medborgarnas förtroende brister för våra demokratiskt valda företrädare.. Men faktum är att förtroende för tidningarna är avsevärt lägre bland “vanligt” folk än vad det är för våra politiker. Och.. det dåliga förtroendet för tidningarna är också ett hot mot demokratin. Så besinna er för sjuttom och inse att ni har ett ansvar som ni dåligt lever upp till. Vi får se hur massmedia nu tänker bete sig när det gäller Carl Bilt, där håller media på att blåsa upp något som troligen heller inte finns.

Nu ska jag åka till Norsholm och påbörja vårarbetet på min gamla båt. Den är äntligen på land, avtvättad och inställd i sitt vinteride. Om jag nu hinner till Norsholm idag. Det är så mycket reklambanderoller uppsatta efter vägen och jag måste ju stanna till och läsa allt detta, så tid tar det.

God dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *