Jag har inte..

Sviktande potens,erektions störning och förstorad prostata. Är följden av att äta anboler.. såg jag i tidningen. Där har vi problemet. Jag rusade till vårdcentralen och klagade… Vad ska jag göra, finns det något motmedel.. Nej det gör det inte svarade den kunniga på vårdcentralen.. det är nog kört för dig. Men det finns inga andra tecken på att du har stoppat i dig anaboler säger han… Näe, det har jag inte heller men det skulle ha förklarat mina problem… Jahaja sa läkaren, du tror inte att det har något med din ålder att göra då, du har ju en hel del år på nacken. Men varför bara jag då? Du ska inte tro att du är ensam. Fundera på hur många som du har berättat det här för.. Så förstår du att ingen har berättat om sina problem för dig..

Håkan Juholt, min partiledare, var i Norrköping i går. Han skulle återupprätta sitt förtroende bland gräsrötterna.. Det tror jag att han kommer att fixa men när.. Jag är gräsrot i mitt parti men jag fick ingen inbjudan till mötet, jag visste inte ens att det var.. Bara partiets inre cirkel var där, ja och så Widar Andersson förståss, Folkbladets ledarskribent. Han är ju alltid där..

En annan som alltid tycks vara där, är SAAB:s VD Muller eller heter han kanske Buller.. Han har hållt sig framme och kammat in 18 miljoner i arvode och lön under den tid som SAAB arbetarna inte får någon lön. Samtidigt som de balanserar på gränsen till konkurs och arbetslöshet. Här kan man snacka om allas lika värde i jämlighetens sverige..

Svenska banker… kammar in miljarder i vinster… Det visar sig vara stora räntevinster på bolånen som genererar dessa vinster åt bankerna. Trots att regeringen har sagt åt bankerna att de inte får göra så… fy på er.. Hmm få se nu.. hur gjorde man med ockrare förr… någon som kommer ihåg?

Nä nu ska jag bry mig om mina hemliga problem.

God dag..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *