Hoppsan.

I Norrköping kom en man joggande förbi en kvinna som var på promenad med sin Schäfer. Hunden ansåg nog att en joggande man utgör ett hot mot hans matte så för säkerhets skull bet han joggaren ordentligt i armen..

Den unga man som i Motala rode sig med att gå runt naken med byxorna på knäna, ska nog känna sig väldigt glad att det inte var han som mötte den bitiga schäfern.. Det kunde ha gått alldeles rysligt.. illla

Illa har det gått med kraven på intyg från dagis när man är hemma för vård av barn.. Dagis ska alltså intyga att barnet inte varit där samtidigt som pappa varit hemma för vård av barn.. Enligt den borgerliga regeringen, så fuskades det väldigt med detta. Nu har det visat sig att det inte stämmer.. Inget särskilt fusk har kunnat påvisas… så därför vill försäkringskassan ta bort denna onödiga byråkrati igen.. Som så många gånger så har den Moderatledda regeringen haft fel och därtill kostat samhället en massa pengar i onödan alltså..

SAAB är ute och åker igen… ja inte bilen utan detta embarmerliga skådespel med en vettlös jakt på köpare.. Att USA och GM skulle sätta stopp för en affär med Kina, var ju inget oväntat… snarare en självklarhet… Den enda den här utdragna dödskampen tycks vara bra för är Viktor Muller… han blir bara rika och rikare på detta.. STOPP STOPP… är det ingen som kan stoppa detta spektakel… lite aktiv dödshjälp till SAAB vore nog en barmhärtighets gärning..

God dag.

2 comments

  1. intyg till försäkringskassan har inte bara kostat samhället en massa pengar, det har också kostat förskolepersonalen en massa tid som man kan ägna åt barnen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *